top of page
  • Foto van schrijverevy435

Wat doe je als Business & Mindset Coach

Ja maar, wat doe je nu precies als Business & Mindset Coach?


Goeie vraag! Ik leg het graag even voor je uit.


Ik ben Evy en ben een gecertificeerd in integrale coachingtechnieken. Die integrale benadering zorgt ervoor dat ik verandering breng in situaties waar mensen wel willen veranderen, maar er toch niet in slagen door een blokkade of vastgeroest patroon. Dankzij deze benadering beschik ik over een ruime waaier aan mogelijkheden om mijn klanten te benaderen, zowel vanuit een technische als intuïtieve invalshoek.


Na verloop van tijd heb ik gemerkt dat vooral de intuïtieve aanpak mij aanspreekt en daarin ook het grootste potentieel ligt, vooral bij ondernemersklanten. Daaruit is dan gaandeweg mijn missie ontstaan om ondernemers van vandaag te helpen in de bewustwording van hun mindset in hun business en leven. De manier waarop je tegen jezelf praat, inzicht in je eigen belemmerende patronen en valkuilen en bovendien inzicht in je eigen culturele bagage als ondernemer is volgens mij het basisrecept voor een succesvolle onderneming.


Een succesvolle ondernemer is iemand die beseft dat hart en hoofd, voelen en denken onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Om te ondernemen met impact en vertrouwen is het van groot belang dat je in verbinding blijft met jezelf. Maar ik merkte dat het bij veel ondernemers, zowel starters als groeiers, moeilijk is om hun pad te (blijven) volgen.


De meeste ondernemers starten vanuit een droom en een passie, maar gaandeweg verliezen ze zichzelf tijdens het najagen van hun ondernemersdroom. Want we moeten dat niet ontkennen, het ondernemerschap vraagt meer dan enkel je expertise. Ondernemen is topsport en elke topsporter heeft naast zich een coach, iemand die hem triggert, ten gepaste tijde uitdaagt en bovenal waarop hij kan bouwen en vertrouwen.


Ik zorg ervoor dat je dicht bij je

zelf blijft en in de eerste plaats kan focussen op je talenten en je persoonlijke waarden niet achteruit worden geschoven. Op een ontwapenende manier help ik je om je volle potentieel te benutten zodat jij dagelijks op een natuurlijke manier jouw bedrijf kan leiden. MINDSET IS WHAT SEPERATES THE BEST FROM THE REST.


Een rendabel bedrijf kan natuurlijk niet zonder een goede strategie. Daar ligt de bonus voor mijn klanten, dat ze naast meesterschap over hun mindset ook een uitgewerkte visie, missie en strategie overhouden aan het traject. Want WIE een duidelijke WAAROM heeft waarvoor die 's morgens opstaat, kan met elke HOE omgaan.


Ik vertrek telkens vanuit de sterktes van mijn klanten en versterk hen daarin nog meer zodat zij zich ten allen tijde comfortabel voelen, zelfs in minder comfortabele situaties!Komentarai


bottom of page