Missie

Als business coach hou ik je scherp, graaf ik met jou naar jouw kern. Daarnaast geef ik je vanuit mijn ervaring in verschillende sectoren en kennis waardevol bedrijfsadvies. Met die gouden combinatie breng ik je naar dat rendabel bedrijf dat jij voor ogen had. 

Ik kan je garanderen dat het enorm krachtig is om van bij de start van het ondernemerschap een coach of klankbord onder de arm te nemen. Je kent het spreekwoord ‘Time is Money’, wel de investering in een business coach weegt niet op tegen de kost van onwetendheid bij de start of tijdens de groei van je ondernemersverhaal. Ik ga met jou op zoek naar de groei die jij momenteel onbewust nog laat liggen. Expertise heb je sowieso voldoende, jouw strategie en mindset daar werken we samen aan. 

Mindset is

what seperates

the best

from the rest!

Door mijzelf te laten coachen heb ik ingezien dat je pas echt een goede ondernemer bent als je eerst jezelf goed kent. Vanuit dat inzicht is mijn concept Coachtree gegroeid. Ik ben niet enkel jouw coach die je nu en dan uitdaagt en wijst op jouw blinde vlekken, maar meer nog, jouw mentor die je helpt bij het uitstippelen van de juiste koers naar een gezond bedrijf.

Visie

Nu nog des te meer, is er nood aan ondernemers met een langetermijnvisie en daadkracht en daar wil ik mijn schouders onder zetten. Rapporten zijn niet het doel. Wel helderheid brengen en resultaten behalen samen met jou. Ik ben enerzijds gebrand op een sterke strategische en creatieve aanpak, waarbij telkens de groei van zowel mensen als de organisatie primeert. Ik focus mij in mijn coachingtrajecten dan ook altijd op een balans tussen slimme strategieën en mindset.

Energy is contagious is de centrale gedachte!

 

Klaar om samen met mij the extra (s)mile te gaan?