Missie

 

Ik wil ambitieuze ondernemers doen beseffen dat het noodzakelijk is om in zichzelf te investeren. Investeren in jezelf is investeren in je bedrijf. Als business coach hou ik je scherp en laat ik jou ontdekken dat ondernemen meer is dan een beroep. Het is een levensstijl. 

Hoe beter jij je voelt fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en sociaal, hoe beter jij dagelijks krachtige keuzes kan maken. De ondernemer die ook zorg draagt voor zichzelf, neemt de juiste beslissingen! Dat is de nagel op de kop.  Ik ga met jou op zoek naar de groei die jij momenteel onbewust nog laat liggen. Via een mix van coaching, persoonlijke ontwikkeling en leefstijlinterventies begeleid ik jou naar gezonde drive en energie op elk aspect in jouw leven. 

Mindset is

what seperates

the best

from the rest!

Tall mountain

In mijn praktijk breng ik coachingtechnieken en wetenschappelijke kennis rond lichaam en geest samen. Hiermee wil ik jou van binnenuit in beweging brengen en doen groeien naar de beste versie van jezelf. Jouw bedrijf is niet wie jij bent. Bij mij gaat het om wie jij echt bent en focus ik mijn aandacht op de mooie mens achter de ondernemer. 

Visie

Ondernemen is een levensstijl! Het draait om meer dan bedrijfsvoering alleen. Het besef bij de ondernemers begint te groeien dat het vandaag de dag niet meer mogelijk is om alles te kennen en te kunnen, laat staan zelf te doen. Die bewustwording is een mooie eerste stap, maar in de praktijk merk ik toch dat die macht der gewoonte om veel en hard te werken zo ingebakken zit in onze Vlaamse cultuur. Dat laat je niet zomaar los. 

Ik laat ondernemers anders kijken naar ondernemen. Als een way of life.

Vanuit een andere mindset dus. Om als bedrijfsleider of leidinggevende niet in een verhaal van ratraces, stuurloos bomen planten en chronische stress te vervallen, is het prioriteit om zorg te dragen voor jouw belangrijkste sleutel, jijzelf dus. Want als die sleutel stuk gaat, gaan er geen deuren meer open. 

 

Klaar om samen met mij the extra (s)mile te gaan?