top of page

Coachingsaanbod

Coaching is unlocking people’s potential to maximize their own performance

 

John Whitmore

Ondernemen is geen sprint, maar een marathon. En dat vereist een juiste mindset, goed energiebeheer en je laten omringen met goede supporters. Coachtree, dat is een mix van klankbord en coaching. Omdat ik geloof dat het werkt. Omdat ik weet dat het werkt. Omdat ik ervaar dat het werkt.

Ondernemen doe je niet alleen. Ervaar de kracht van persoonlijke ontwikkeling voor jezelf en jouw omgeving. Bij mij maak je tijd en ruimte om energie bij te tanken, wat ervoor gaat zorgen dat jouw businessmotor ook beter gaat draaien.

Traject op maat - ind.
Shot by Ch'otte-16.jpg

Traject op maat


Individuele coaching voor bedrijfsleiders / leidinggevenden

Ken je die mythe van de onvermoeibare ondernemer?

(Het is dan ook een mythe natuurlijk.)

Als zelfstandig ondernemer komt er heel wat op je af en heb je zowel privé als in jouw bedrijf heel wat verantwoordelijkheden te dragen. Het vraagt dus bewustwording om doorheen al jouw verantwoordelijkheden grip te houden op de situatie en jezelf niet weg te cijferen.

 

Daarom ben ik ervan overtuigd dat jij als bedrijfsleider, die het verschil wil maken op lange termijn, beseft dat bewust omgaan met jouw stress en energie één van jouw belangrijkste competenties zal worden.

Dit traject is puur maatwerk en is er voor iedere ondernemer (m/v) die beseft dat hij het belangrijkste fundament is van de onderneming.

Klankbord

klankbordsessies voor bedrijfsleiders / leidinggevenden

Ondernemen doe je nooit alleen. Als ondernemer heb je nood aan een extern oog, een klankbord, iemand waarmee je van gedachten kan wisselen. 

Liefst iemand die zelf ook met de voeten in het ondernemersveld staat. Dat praat gemakkelijker. 

Als je op zoek bent naar een klankbord met een frisse, open geest, die geen oordeel heeft, met kennis en vooral, die jou wil zien groeien als mens en als ondernemer...

Kom dan zeker eens langs bij Coachtree. Ik ben graag jouw klankbord/sparringpartner die jou eens vanuit een ander perspectief naar jouw zaak en leven laat kijken. Een klankbordtraject steunt op vertrouwen, flexibiliteit en een persoonlijke aanpak op jouw maat. 

EvyHeyse-26-web.jpg
Traject op maat - org.
EvyHeyse-48-web.jpg

Spreker op jouw event

Wens je mij te boeken als spreker in uw bedrijf of op uw event? Dat treft, want ik deel heel graag mijn passie en ik kom graag onder de mensen.

Je kan mij boeken om te spreken over het belang van levensstijl om chronische stress geen kans te geven in ondernemerschap. Dit omvat een aantal pijlers waar ik tijdens de keynote graag dieper op inga:

  • Energiemanagement: energiegevers en energievreters

  • Mindset

  • Persoonlijke ontwikkeling 

  • Beweging, voeding, bioritme

  • Intermittent living concept ​​

Spreker op jou event

HR Business Partner


Ad interim - freelancer

Vertrouw op een expert voor korte of lange termijn om jouw personeelsbeleid in goede banen te leiden.

Onafhankelijke HR- ondersteuning op maat van jouw behoeften. Ik werk mee aan jouw bedrijfscultuur, employer branding en vul jouw team aan waar nodig, zodat jij je volledig kan toeleggen op ondernemen en groeien.

JulieMatthysPhotography_EvyHeyse-16.jpg
HR business partner
bottom of page