Coachingsaanbod

Coaching is unlocking people’s potential to maximize their own performance

 

John Whitmore

Ondernemen is geen sprint, maar een marathon. En dat vereist een juiste mindset, goed energiebeheer en je laten omringen met goede supporters. Coachtree, dat is een mix van klankbord en coaching. Omdat ik geloof dat het werkt. Omdat ik weet dat het werkt. Omdat ik ervaar dat het werkt.

Ondernemen doe je niet alleen. Ervaar de kracht van persoonlijke ontwikkeling voor jezelf of jouw team. Bij mij maak je tijd en ruimte om energie bij te tanken, wat ervoor gaat zorgen dat jouw businessmotor ook beter gaat draaien.

 
Shot by Ch'otte-16.jpg

Traject op maat


Individuele coaching voor bedrijfsleiders / leidinggevenden

Ken je die mythe van de onvermoeibare ondernemer?

(Het is dan ook een mythe natuurlijk.)

Als zelfstandig ondernemer komt er heel wat op je af en heb je zowel privé als in jouw bedrijf heel wat verantwoordelijkheden te dragen. Het vraagt dus bewustwording om doorheen al jouw verantwoordelijkheden grip te houden op de situatie en jezelf niet weg te cijferen.

 

Daarom ben ik ervan overtuigd dat jij als bedrijfsleider, die het verschil wil maken op lange termijn, beseft dat bewust omgaan met jouw stress en energie één van jouw belangrijkste competenties zal worden.

Dit traject is puur maatwerk en is er voor iedere ondernemer (m/v) die beseft dat hij het belangrijkste fundament is van de onderneming.

Traject op maat voor organisaties


Individuele coaching voor bedrijfsleiders / leidinggevenden

Voor organisaties die groeien en bedrijfsleiders die persoonlijke ontwikkeling mee willen opnemen als waarde in hun bedrijfscultuur. Soms ontbreekt het jou aan tijd om bij jouw mensen vinger aan de pols te houden en is een persoonlijke, gerichte ondersteuning gewenst. Dit kan zowel één op één als op teamniveau.

 

In dit traject is de doelstelling mensen verbinden met elkaar en met de bedrijfscultuur. Investeren in jouw leidinggevenden en jouw team is een investering die loont op de lange termijn.

 

Mensen voelen zich gewaardeerd en gaan zich los van hun functie echt in hun sas voelen op het werk. Praten werkt, luisteren nog veel meer. Als onafhankelijke rechterhand zorg ik ervoor dat jouw mensen vitaal, betrokken en met volle goesting op koers blijven.

EvyHeyse-26-web.jpg
 
EvyHeyse-48-web.jpg

Spreker op jouw event

Wens je mij te boeken als spreker in uw bedrijf of op uw event? Dat treft, want ik deel heel graag mijn passie over persoonlijke ontwikkeling en ik kom graag onder de mensen.

Je kan mij boeken om te spreken over allerlei thema’s die zeer bruikbaar zijn in uw organisatie:

  • Stress & burn-out 

  • Coachend leidinggeven

  • Time/energiemanagement

 

HR Business Partner


Ad interim - freelancer

Vertrouw op een expert voor korte of lange termijn om jouw personeelsbeleid in goede banen te leiden.

Onafhankelijke HR- ondersteuning op maat van jouw behoeften. Ik werk mee aan jouw bedrijfscultuur, employer branding en vul jouw team aan waar nodig, zodat jij je volledig kan toeleggen op ondernemen en groeien.

JulieMatthysPhotography_EvyHeyse-16.jpg