top of page

Coachingsaanbod

Ik heb een missie en die draait rond verbinding op 2 niveaus.

Ik wil jou als zelfstandig ondernemer op verschillende manieren inspireren, coachen en adviseren. Hierdoor is het gemakkelijker om tijdens jouw drukke carrière:

1. In verbinding te blijven met jezelf en je individuele noden.

2. In verbinding te gaan met anderen en de collectieve noden van het bedrijf.

Individueel Traject
JulieMatthysPhotography_EvyHeyse-16.jpg

Individuele trajecten
voor ondernemers

Je bent op zoek naar mentale rust? Je mist focus of richting? Je ervaart frustraties omdat je voelt dat je eigen grenzen je bedrijfsgroei belemmeren?

Waar de uitdaging bij jou ook ligt, bij Coachtree gaan we terug naar de mens die achter de ondernemer zit. Jezelf toestaan om eens uit de dagelijkse realiteit te stappen en uit te zoomen, is een must om als ondernemer met daadkracht in je bedrijf te kunnen staan.

Ondernemers die reeds een 1-op-1 traject doorlopen hebben, vertellen dat ze zich tijdens het traject echt voelen openbloeien. De mix van coaching en klankbordsessies, waarin de focus ligt op jouw persoonlijke groei, hebben nu eenmaal een grote impact op jouw energieniveau. Daar begint het mee. 

Klankbordtafel
voor ondernemers

Ik geloof dat je van iedereen wat kan leren. Ondernemen doe je trouwens nooit alleen. Daarom heb ik de klankbordtafel voor ondernemers gecreëerd. Tijdens de lunch gaat het niet enkel om de foodsharing op het bord, maar vooral over de food for thought. Het unieke van het concept is de beperkte groep waarin je telkens samen met gelijkgestemden, ondernemers die ook met hun voeten in de klei staan dus,  in gesprek gaat over thema’s die in elk bedrijf leven.

Dit werkt niet alleen versterkend voor ondernemers die in een 1-op-1 traject zitten, maar zeker ook voor ondernemers die eens willen proeven van de impact van verbinding. Echte gesprekken, open debat in een discrete, huiselijke setting zorgen ervoor dat jij geïnspireerd en voldaan naar je bedrijf gaat.

Boek binnenkort jouw plekje
Shot by Ch'otte-70.jpg
Klankbordtafel
Keynote
EvyHeyse-48-web.jpg

Keynote speaker

Wens je mij te boeken als spreker op jouw event? Dat treft, want ik deel heel graag mijn passie en ik kom graag onder de mensen. Vanuit mijn rol als coach/klankbord kom ik dagelijks in contact met zelfstandigen, freelancers, mensen met een vrij beroep, kortom ondernemers dus. Het is mijn missie om mensen met een grote passie voor hun vak te helpen openbloeien naar enthousiaste, inspirerende ondernemers. Want het is een typisch terugkerend profiel van de Vlaamse "kleine" ondernemer: een mens die leeft voor z'n stiel en zich compleet smijt, maar daarbij vergeet dat ondernemen meer is dan hard werken alleen. In mijn aanpak werk ik met 8 hefbomen naar gezonde drive en gezonde groei. Zo blijft ondernemen een plezier. Daar inspireer ik heel graag over. 

bottom of page