top of page

Coachingsaanbod

 

 

"Balance is not something you find, it's something you create."

Individueel Traject
Empow’her-64.jpg

Individuele trajecten
voor ondernemers

Je bent op zoek naar mentale rust? Je mist focus of richting? Je ervaart frustraties omdat je voelt dat je eigen grenzen je bedrijfsgroei belemmeren? Je weet niet meer hoe het leven kan zijn zonder al die stress? 

Waar de uitdaging bij jou ook ligt, bij Coachtree gaan we terug naar de mens die achter de ondernemer zit. Jezelf toestaan om eens uit de dagelijkse realiteit te stappen en uit te zoomen, is een must om als ondernemer met daadkracht in je bedrijf te kunnen staan.

Ondernemers die reeds een 1-op-1 traject doorlopen hebben, vertellen dat ze zich tijdens het traject echt voelen openbloeien. De mix van coaching en klankbordsessies, waarin de focus ligt op jouw persoonlijke groei en lichaamsbewustzijn, hebben nu eenmaal een grote impact op jouw energieniveau. Daar start alles mee.

Klankbord en moderator

Bedrijven en organisaties staan dag in dag uit voor heel wat uitdagingen. Ambitie en groei brengen nu eenmaal ook spanningen met zich mee. Blijven spreken is daarin een goed idee, alleen durft er wel eens een olifant in de kamer te zitten of een blinde vlek hardnekkig voor weerstand te zorgen. 

Iedereen weet dat, iedereen voelt dat én toch wordt het niet uitgesproken. Daarin bied ik graag mijn hulp als objectief klankbord en gespreksmoderator. Ik hou ervan om het gesprek open te trekken en verbinding terug op het menu te zetten. 

Vraag me naar referenties
Empow’her-63.jpg
Klankbordtafel
Keynote
Empow’her-41.jpg

Keynote speaker

Ik hou ervan om anderen te inspireren en kennis te delen. Vanuit mijn rol als coach & klankbord kom ik dagelijks in contact met ondernemers en de bedrijfswereld. 

Wat ik tijdens mijn jeugd heb mogen ervaren, maar nog elke dag over bijleer, is dat ondernemen best te vergelijken valt met een expeditie naar evenwicht. 

Het is een typisch terugkerend fenomeen van de Vlaamse ondernemer: een mens die leeft voor z'n stiel en zich compleet smijt, maar daarbij vergeet dat ondernemen meer is dan hard werken alleen. Het draait allemaal rond balans. 

In mijn keynote "De mythe van worklife balance" deel ik heel graag mijn inzichten rond dit welbespraakte thema en hoe je vooral het bos door de bomen blijft zien. 

bottom of page