top of page
  • Foto van schrijverevy435

Ik ben jouw coach naar energiek en veerkrachtig ondernemen!

Zo wil ik dat mensen mij zien, mij ervaren. Want dat is wie ik ben, wat mij typeert en wat mij drijft. Mensen stimuleren en versterken is de rode draad doorheen mijn leven en wat mij ook gebracht heeft tot mijn missie met Coachtree. Ik ben ervan overtuigd dat ik vanuit die missie een mooie toegevoegde waarde te bieden heb aan de bedrijfswereld. Ondernemen is topsport en net daarom wil ik ondernemers meenemen in een energiek en veerkrachtig verhaal.
De essentieIk ben dan wel gesprongen door zelfstandig te worden, maar niet zomaar en al zeker niet onbezonnen. Voor ik eraan begon heb ik wel degelijk goed nagedacht en vooral doorvoeld wat mij drijft in het leven, waar ik energie van krijg en wat ik daarmee wil bereiken. En zo kom ik tot een verhaal dat past bij wie ik ben als mens en voel ik me energiek en gedreven in mijn eigen bedrijf.


Coachtree en ik, dat is één energie, één identiteit gestoeld op identieke waarden, namelijk;


Nuchterheid

Integriteit

Versterken en Veerkracht

Enthousiasme

Authenticiteit


Stuk voor stuk belangrijke waarden in mijn persoonlijk leven, die ik uitdraag met mijn bedrijf naar ondernemers toe. Dat de eerste letters van die woorden ‘toevallig’ het anagram NIVEA voorstellen, vrij vertaald “niet invullen voor een ander”, dat is dan weer voor mij een belangrijke eigenschap van een coach. Een coach staat aan de zijlijn, supportert mee, begeleidt, stimuleert, … maar VULT NIET IN.


En zo kom ik tot de essentie van wat ik voor bedrijfsleiders beteken als coach in hun bedrijf en leven. Het één kan niet zonder het ander, meer nog het bedrijf, de bedrijfscultuur is gestoeld op de mens achter die bedrijfsleider. Op die overtuiging heb ik mijn aanpak gebaseerd en heb ik mijn coachingtraject zoals het vandaag is, vorm gegeven.


Het traject is zodanig gestructureerd dat ik het kan toepassen op iedere bedrijfsleider individueel. Dit stelt mij in staat om telkens op maat te werken met hen. Want elke mens zit nu eenmaal anders in elkaar. Om bedrijfsleiders te laten floreren en hen te coachen op vlak van hun energie en veerkracht in hun leven en hun onderneming ga ik aan de slag met een doordachte aanpak. Want duurzame resultaten vragen een duurzame aanpak.Verloop van het trajectIn een eerste fase coach ik ondernemers naar inzicht en bewustwording in hun eigen fundamenten. Die fase bestaat uit 3 sporen: staat van zijn – manier van zijn – omgevingsfactoren. Dankzij deze 3 sporen krijg je een totaaloverzicht over hoe jij als mens in elkaar zit, wat er allemaal speelt, bewust en onbewust en welke gevolgen dit heeft voor jou op vlak van jouw energiepeil, stressniveau en bijgevolg veerkracht. Vooral in het 2e spoor beteken ik als coach voor jou een absolute meerwaarde.


Terwijl 'de staat van zijn' vooral dient om jouw veerkracht te schalen op fysiek, emotioneel, mentaal en sociaal niveau gaat 'de manier van zijn' veel meer in op de onbewuste factoren die een enorme impact hebben op jouw draagkracht als mens en hoe je de wereld ziet. Jouw persoonlijkheid, aangeleerde strategieën, drivers, stressoren, overtuigingen en waarden typeren jouw gedrag en gewoonten. Daar inzicht in verwerven is voor jou de grootste eyeopener om grip te krijgen op jouw leven en welzijn. That’s where the magic happens! Door jou te coachen ga je dat werkelijk doorvoelen om zo te kunnen transformeren naar een betere versie van jezelf. Ik schrijf transformeren, want dat is duurzamer dan gewoon veranderen.


Neem daar nog de invloed van zichtbare en onzichtbare omgevingsfactoren bij en je hebt een totaalpakket aan inzichten en tools om op een andere betere manier je leven in te delen. Er bestaat geen wonderformule, maar dankzij de 3 sporen kan je leven op jouw maat, volgens jouw missie. Ik hoef u niet te vertellen wat de impact daarvan alleen al is op je stress- en energiepeil en dus op je gezondheid.


In een tweede fase gaan we pas echt inzoomen op jouw bedrijf. Daar opnieuw werk ik volgens 3 sporen: leiderschap – missie/visie – strategie. Dankzij deze aanpak krijg je een strategie die vertrekt vanuit jouw waarden als mens en kunnen deze gedragen worden door jouw missie en visie. Want daar durft er al wel eens een schoentje te wringen. Een bedrijf dat snel gegroeid is, krijgt wel eens met groeipijnen te maken. Als je dan van bij het begin regelmatig de oefening gemaakt hebt rond wat jou drijft, waarom je jouw bedrijf werkelijk bent opgestart, dan kan je vrij snel schakelen.


Als de WAAROM helder is, dan is geen enkele HOE onmogelijk. Dat durf ik nu wel eens invullen. 😉 Ik hoef je zeker ook weer niet te vertellen wat de impact daarvan is op je stress- en energiepeil en dus op jouw veerkracht als bedrijfsleider.ResultaatMijn traject heeft een duidelijke structuur en is toch telkens op maat. Elke situatie is anders en soms moet er op bepaalde stukken dieper ingegaan worden dan op andere. Dat is de variabele!


Ik ben jouw supporter, motivator, coach, sparringpartner…soms ook wel pain in the ass die jou met veel liefde en zachtheid gaat ondersteunen naar voldoening en veerkracht in jouw zaak en leven. Ik ga jou aantonen dat een bloeiend bedrijf echt samen gaat met een bloeiende gezondheid, het één hoeft het andere echt niet uit te sluiten. Gedaan met de ratrace, workaholic-levensstijl, van de hak op de tak springen, brandjes blussen of achter de feiten aan te hollen.


Na een coachingtraject bij Coachtree ga jij proactief leven en ondernemen vanuit jouw veerkracht en (bedrijfs-) strategie op maat. Dat is de constante!


Zijn er zaken die voor jou herkenbaar zijn, wil je er meer over weten of denk je bij jezelf "dit traject heb ik nodig." Wil je er eens over sparren met mij? Boek dan jouw call in met mij via www.coachtree.be/contact. Ik maak graag tijd voor jou aanstaande maandag om 9u -10u of 11u. Gewoon doen!


Enthousiaste groeten,

Evy

Comments


bottom of page