top of page
  • Foto van schrijverevy435

Hoe combineer je als bedrijfsleider een druk bestaan met je privéleven?

Evy Heyse (33) legt het uit in haar podcast. Met Coachtree geeft Evy Heyse (33) uit Nevele al enkele jaren goeie raad aan ondernemers die willen groeien op professioneel en persoonlijk vlak. Vanaf 28 maart nodigt ze met haar podcast Inspirerende Klanken iedere maand een gast uit het bedrijfsleven uit die persoonlijke tips geeft. “De podcast is voor iedereen, maar in het bijzonder voor organisaties en de jonge generatie die zijn weg zoekt op de arbeidsmarkt ”, zegt Evy.


Anthony Statius 22-03-23foto genomen door Bram Mervillie van Sixshooters


In 2020 liet Evy Heyse Coachtree los op de wereld. Voordat de mama van twee zoontjes als zelfstandig ondernemerscoach aan de slag ging, doorliep ze een gevarieerde leerschool. Ze studeerde Sinologie en startte daarna als financieel adviseur in een grootbank. Daarna werkte ze vier jaar als rechterhand van een CEO van een lokale kmo.


“Met Coachtree wil ik ondernemers inspireren, verbinden en versterken”, zegt Evy. “Sinds 2020 coach ik ondernemers, bedrijfsleiders, CEO’s, managers en leidinggevenden in een-op-een-sessies. Bij velen geldt het gezegde ‘hoge bomen vangen veel wind’ en door dit te doorbreken, hebben de sessies een impact op hun mentale focus en hun leiderschap. Ik hou ervan om mensen uit te dagen om uit hun comfortzone te stappen en hen te doen groeien naar de beste versie van zichzelf. Zo kunnen ze het beste uit hun eigen leven halen.”


Inspirerende Klanken


Evy gaf al podcasts over ondernemerschap, maar met de podcast Inspirerende Klanken doet ze dit samen met een gast. “De wereld heeft vandaag meer dan ooit nood aan inspirerende leiders met een sterke visie en een missie die uitnodigt tot creatie”, zegt Evy. “Inspirerende Klanken brengt verhalen van mensen die ons een blik gunnen achter hun rol en de impact die zij maken in de bedrijfswereld. Ik geloof dat je van iedereen kan leren, ook over sectoren heen, en dat kennis halen bij andere bedrijven een hefboom is naar groei.”


Druk bestaan


“Voor de eerste aflevering, die op dinsdag 28 maart online komt, heb ik de Deinse schepen Sofie D’hondt uitgenodigd”, zegt Evy. “Sofie is misschien geen bedrijfsleider, maar heeft wel een job met heel wat verantwoordelijkheden en door haar publieke rol leidt ze een druk bestaan. De rode draad in deze podcast is ook hoe je zo’n druk professioneel leven leidt zonder de verbinding met jezelf te verliezen. De twee volgende gasten zijn Delphine Verschelde van Garage Bettens in Nevele en Bart Coone van Eversaule. Ik start lokaal, maar in de toekomst zullen er ook gasten van buiten de regio langskomen”, gaat Evy verder.


“Ik hoop dat deze verhalen ondernemers doen openbloeien tot zelfbewuste en inspirerende leiders, net zoals ik met Coachtree een plek wil creëren waar drukbezette bedrijfsleiders hun uitdagingen kunnen bespreken en blijven investeren in zichzelf. De podcast is voor iedereen, maar in het bijzonder voor organisaties. Ook de jonge generatie die zijn weg zoekt op de arbeidsmarkt zal hier zeker iets aan hebben. Er komt maandelijks een nieuwe aflevering en die zal te beluisteren zijn via Spotify en YouTube.”


Meer info op www.coachtree.be.

Comments


bottom of page