Over Evy

Volharding en weerbaarheid leerde ik al op jonge leeftijd

Evy Heyse

Ik ben Evy, 32 jaar, mama en hou van lekker eten, sporten en studeren. Ik ben gecertificeerde professionele coach met een passie voor ondernemerschap en de bedrijfswereld. Mensen omschrijven mij als enthousiast, plichtsbewust, alert en ontwapenend. 

Ik ben de oudste van 4 kinderen uit een ondernemersgezin. Niet alleen in mijn opvoeding, maar sinds mijn 8 jaar op de turnmat, leerde ik wat het belang van mindset is. 

 

Ik leerde volhouden en incasseren, vooral hoe je constructieve feedback vertaalt naar de perfecte uitvoering. Ik leerde er wat alertheid en focus is, kortom hoe ik met obstakels kon omgaan. Een mooiere metafoor voor het echte leven en ondernemen bestaat er gewoon niet.

 

Mijn passie voor taal en cultuur heb ik dan weer voldoende kunnen cultiveren tijdens mijn studie Sinologie aan de KU Leuven. Daaruit is ook mijn bewondering voor de Oosterse wereld en hun mindset aangewakkerd.

JulieMatthysPhotography_EvyHeyse-56.jpg

Na mijn studies ben ik onmiddellijk gestart als financieel adviseur in een grootbank. Na 4 jaar kreeg ik de kans om als rechterhand van de CEO in een lokale KMO te werken. Die periode was voor mij GOUD waard. Adviesraden bijwonen, mee op zakenreis naar China, managementvergaderingen organiseren, behalen van een graduaat black belt in lean, etc… maakten deel uit van mijn gevarieerd takenpakket.

 

Dankzij deze variatie, mijn nieuwsgierigheid, ontwapenend enthousiasme en doorzettingsvermogen kreeg ik de kans om enorm veel bij te leren over bedrijfsvoering, de psychologie die daarachter zit en de mens achter de ondernemer zelf.

Als Personal Assistant was het mijn voornaamste taak om de manager te ontzorgen en fungeerde ik als zijn compagnon de route en klankbord. Daar werden de fundamenten gelegd voor mijn concept Coachtree. Ik hou ervan om mensen uit te dagen om uit hun comfortzone te stappen en hen te doen groeien naar de beste versie van zichzelf en zo het beste uit hun eigen leven kunnen halen.

Mijn waarden

Nuchter

Integer

Vertrouwen- Verbinden - Versterken

Enthousiast

Authentiek

 

Als coach heb ik respect voor ieders model van de wereld. Ik zit met jou aan dezelfde kant van de tafel, luister zonder oordeel en creëer voor jou een veilige plek om te kunnen groeien. 

Opleidingen

 • Gecertificeerd Integrale Coach (erkende ACTP-opleiding)

 • Vlerick Business School - Learn to speak Business 

 • Postgraduaat Lean management in KMO’s

 • Afgestudeerd als Sinoloog aan de KU Leuven

 • Gecertificeerd stress en burn-out Coach 

 • Attest Time & Focus Management

 • Attest Geweldloze communicatie

 • Momenteel student bij KPNI Belgium 

Ervaring

 • 9 jaar ervaring in KMO’s en familiebedrijven als adviseur of rechterhand van KMO-ondernemers

 • Relevante ervaringen in de financiële sector (bank- en verzekeringen)

 • >900 coachingsuren op de teller

Kom alles te weten over mijn

coachingsaanbod